Ειδοποιήσεις δημοσίων συμβάσεων από την Ελλάδα αλλά και τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης! +30 69 06 46 14 49 Καθημερινές 10:00-17:00

Γνωρίστε μας

 

Επικοινωνία

Diagonismoi-dimosiou.gr

E-mail: info@diagonismoi-dimosiou.gr

Τηλέφωνο: +30 690 646 1449

Η ομάδα diagonismoi-dimosiou.gr

Από το 2009 η εταιρία KHF δραστηριοποιείται στον κλάδο της ενημέρωσης για διαγωνισμούς δημοσίου. Στόχος της KHF, μέσω της συνεχούς ανάπτυξης και προσφοράς καινοτόμων υπηρεσιών, είναι να γίνει ο σημαντικότερος φορέας ενημέρωσης στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή, μέσω ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών εφαρμογών, έχει καταφέρει να αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο ενημέρωσης για όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, συγκεντρώνοντας απαραίτητα στοιχεία και πληροφορίες για όλο το φάσμα των διαγωνισμών δημοσίου (προμήθειες, υπηρεσίες), παρακολουθώντας τους διαγωνισμούς καθ’όλη την πορεία τους (έγκριση, διακήρυξη, προκήρυξη, απόφαση, κατακύρωση) και παραδίδοντάς τα στους συνδρομητές της εύκολα, έγκυρα και έγκαιρα. Το 2012, αποφάσισε να υποστηρίξει την Ελληνική αγορά, αναγνωρίζοντας την απλούστευση των διαδικασιών των διαγωνισμών δημοσίου, την εξυγείανση των δημόσιων φορέων και το κενό στον τομέα της ενημέρωσης του κοινού. Δημιούργησε την ομάδα diagonismoi-dimosiou.gr, η οποία αποτελείται από στελέχη με πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο των προμηθειών, τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στο δημόσιο τομέα και στο τέλος του ίδιου χρόνου ξεκίνησε τη δραστηριότητά της, ως η πλέον υποσχόμενη υπηρεσία ενημέρωσης στην Ελλάδα. Μέσω δε, της στρατηγικής συνεργασίας με την online οικονομική εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΑ.gr, η υπηρεσία diagonismoi-dimosiou.gr διευρύνει περαιτέρω τις δυνατότητες ενημέρωσης των συνδρομητών της.

Παράλληλα, συνεχίζει να αναπτύσσεται σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, δημιουργώντας ηλεκτρονικές πλατφόρμες ενημέρωσης (vergabemonitor.de και khf.hu) με στόχο την ανάπτυξη σε 5 ακόμη ευρωπαϊκές αγορές.

Η εταιρία Dolphio Technologies Kft. σχεδιάζει και αναπτύσσει όλα τα projects της εταιρίας KHF HU, προσφέροντας τεχνολογικές λύσεις και υποστήριξη στο απαιτητικό περιβάλλον της online ενημέρωσης. Η εταιρία Dolphio δραστηριοποιείται στους τομείς της ανάπτυξης επιχειρηματικών εφαρμογών, καινοτόμων διαδικτυακών υπηρεσιών και ανάπτυξης mobile applications. Λόγω της ραγδαίας ανάπτυξής της στην κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, περιλαμβάνεται κάθε χρόνο, από το 2011 στον κατάλογο των 50 ραγδαία αναπτυσσόμενων εταιριών της Deloitte.