Email Κωδικός πρόσβασης

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

 

Diagonismoi-dimosiou.gr

Το πρώτο βήμα για την επιτυχία είναι η έγκυρη ενημέρωση

Προμήθειες

Στην υπηρεσία diagonismoi-dimosiou.gr υπάρχουν διαθέσιμα «Προκαθορισμένα προφίλ αναζήτησης», βασιζόμενα σε λέξεις κλειδιά και κωδικούς CPV, για τον καθορισμό των επιχειρηματικών προφίλ των συνδρομητών. Ο κάθε συνδρομητής μπορεί επιπλέον να καθορίσει τα δικά του μοναδικά κριτήρια. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις 25 κύριες κατηγορίες διαγωνισμών δημοσίου (προμήθειες και υπηρεσίες), ενώ μέσα στις παρενθέσεις μπορείτε να δείτε τον αριθμό των διακηρύξεων που δημοσιεύτηκαν κατά τις τελευταίες 7 ημέρες για την εκάστοτε κατηγορία, στην Ελλάδα και την Ε.Ε.

Εάν στην παρακάτω λίστα δεν μπορείτε να βρείτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει, καλέστε μας στο τηλέφωνο +30 211 234 0015 (εργάσιμες ημέρες και ώρες 10 πμ έως 4μμ) ή μέσω του email, info@diagonismoi-dimosiou.gr.

ΧώραΑναθέτουσα αρχήΤύποςΠεριγραφή
GRΕπωνυμία φορέα: Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός — «Δήμητρα»Προκήρυξη σύμβασηςΕλλάδα Αθήνα Υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων
GRΕπωνυμία φορέα: Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός — «Δήμητρα»Προκήρυξη σύμβασηςΕλλάδα Αθήνα Υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων
GRΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣΠερίληψη Διακήρυξης Διαγωνισμού για την υπηρεσία : «Υπηρεσία υλοποίησης έργου «A HarmonizEd fRamework to Mitigate coastal EroSion ...
GRΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣΠερίληψη συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια Yλικών Γραφείου 2018 (φωτοαντιγραφικού χαρτιού, φακέλων ...
GRΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ / ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΜΕΛΕΤΩΝ«ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΤΗΣΙΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ»
GRΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣΠροκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά ...
GRΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ / ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΜΕΛΕΤΩΝΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝ. Δ/ΝΤΡΙΑΣ ΝΟ 219.
GRΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ / ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΜΕΛΕΤΩΝΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗΣ - ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ...
GRΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ / ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΜΕΛΕΤΩΝΑπευθείας ανάθεση υπηρεσιών και προμηθειών για τις εκδηλώσεις του " ΠΑΣΧΑ στη Λιβαδειά 2018"
GRΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
CYΕπωνυμία φορέα: Υπουργείο Παιδείας και ΠολιτισμούΠροκήρυξη σύμβασηςΚύπρος Λευκωσία Υπηρεσίες εκτύπωσης
CYΕπωνυμία φορέα: Σχολική Εφορεία ΛεμεσούΣυναφθείσα σύμβασηΚύπρος Λεμεσός Φωτοαντιγραφικές συσκευές και εκτυπωτικά μηχανήματα όφσετ
CYΕπωνυμία φορέα: Τυπογραφείο Κυπριακής ΔημοκρατίαςΠροκήρυξη σύμβασηςΚύπρος Λευκωσία Εκτυπωτικό χαρτί
CYΕπωνυμία φορέα: Υπουργείο Παιδείας και ΠολιτισμούΠροκήρυξη σύμβασηςΚύπρος Λευκωσία Τυπωμένα βιβλία

Νέα

16.04.2018

«Ανοίγουν» 4.449 θέσεις μονίμων και εποχικών έως το καλοκαίρι

Στην τελική ευθεία φέρονται να έχουν μπει συνολικά δώδεκα διαγωνισμοί που αφορούν στην πρόσληψη προσωπικού σε φορείς του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα. Οι διαγωνισμοί αφορούν σε πρώτη φάση φορείς όπως το υπ. Δικαιοσύνης, τα μουσεία, η ΕΥΔΑΠ, ο ΔΕΔΔΗΕ, το ΕΚΑΒ, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο, τα ΕΛΤΑ, οι δήμοι και η ΔΕΗ.

08.03.2018

Περιφερειακή Πολιτική της ΕΕ : Μείνετε ενημερωμένοι

Νέες κατευθυντήριες οδηγίες της Επιτροπής βοηθούν τα κράτη μέλη να διοργανώσουν αξιόπιστες δημοπρασίες για έργα που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ

[Περισσότερα]

Πληροφορίες για τους διαγωνισμούς δημοσίου

Η ενότητα περιέχει μια περίληψη βασικών εννοιών σχετικά με τους διαγωνισμούς δημοσίου, η οποία μπορεί να βοηθήσει τους επισκέπτες στην αποτελεσματική και άμεση ενημέρωση τους. Μεταξύ άλλων, μπορείτε να ανατρέξετε στα ακόλουθα θέματα:

  • Δημόσιοι διαγωνισμοί προμηθειών/υπηρεσιών (κρατικές προμήθειες)
  • Κωδικοί CPV
  • Νομοθετικό πλαίσιο περί δημόσιων προμηθειών
[Περισσότερα]

Η υπηρεσία

Από το 2009 η εταιρία KHF δραστηριοποιείται στον κλάδο της ενημέρωσης για διαγωνισμούς δημοσίου. Στόχος της KHF, μέσω της συνεχούς ανάπτυξης και προσφοράς καινοτόμων υπηρεσιών, είναι να γίνει ο σημαντικότερος φορέας ενημέρωσης στην Ευρώπη. Στο τέλος του 2012, δημιουργήθηκε η ομάδα diagonismoi-dimosiou.gr, η πλέον υποσχόμενη υπηρεσία ενημέρωσης στην Ελλάδα, η οποία αποτελείται από στελέχη με πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο των προμηθειών, τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στο δημόσιο τομέα.

[Περισσότερα]

Χάρτης

Θέλετε να μάθετε πόσοι ενεργοί διαγωνισμοί δημοσίου τρέχουν στους νομούς της χώρας; Τοποθετήστε τον κέρσορα πάνω στο χάρτη και δείτε αμέσως!

Χάρτης περιφερειών (NUTS)